Mysimba: køb slankepiller i Danmark på nettet

Mysimba køb

Kost og fysisk aktivitet er den ideelle måde at tabe sig på. Men af nogle objektive årsager er disse metoder muligvis ikke effektive nok. I dette tilfælde kan patienten næppe nå deres mål uden speciel medicin. Mange af dem foretrækker vægttabspiller som den mest ikke-invasive behandling for fedme og overvægt.

Hvad er Mysimba?

Køb Mysimba Nu

Mysimba er en vægttabspille, der indeholder to aktive ingredienser, nemlig naltrexon og bupropion. Denne kombination blev godkendt i Europa til behandling af fedme i 2015. Den er produceret af det amerikanske medicinalfirma Orexigen Therapeutics. I USA og Canada markedsføres den samme medicin under Contrave-mærket.

Indikationer for brug af tabletterne omfatter fedme eller overvægt i kombination med en eller flere samtidige sygdomme. En foreløbig måde at bestemme, om naltrexon/bupropion er indiceret, er at beregne BMI. Et af tegnene på overvægt er et BMI på 27-30. BMI over 30 betyder fedme. Hvis dit BMI er under 27, så er der ingen grund til, at du skal tage Mysimba.

Mysimba slankepiller: hvordan virker det?

Køb effektive kosttilskud til vægttab

Mysimba er ikke et fedtforbrændingsmiddel. Det virker ved at påvirke centralnervesystemet. Naltrexon er en opioidagonist, og bupropion er et potent antidepressivum. Separat bruges de mere almindeligt til behandling af tobaksafhængighed. De viste også en vis effekt for vægttab, men i kombination med hinanden viste de høj effektivitet.

Producenten anerkender, at arten af de neurokemiske virkninger af de aktive ingredienser stadig ikke er fuldt ud forstået. Tabletter reducerer appetitten og glæden ved at spise, og påvirker også energibalancen. De synlige konsekvenser af at tage medicinen er et betydeligt fald i appetit, og derfor et fald i antallet af kalorier, der kommer ind i kroppen.

Kan jeg købe Mysimba uden recept (håndkøb)?

Køb Mysimba Nu

Som du måske har gættet, er naltrexon og bupropion, enten alene eller i kombination, potente stoffer. De har en alvorlig effekt på kroppen og har en række kontraindikationer og bivirkninger. Af denne grund kan du kun købe Mysimba efter at have konsulteret en læge og modtaget en recept. Denne regel er ufravigelig for enhver type apoteker. Men hvis du i en almindelig skal besøge en læge personligt, kan du i et onlineapotek få konsultation på få minutter ved hjælp af en smartphone eller computer. Hvis du vil købe tabletter uden recept, så er det bedre at bruge denne metode til at købe og få en recept online. Du bryder således ikke loven og bringer ikke dit helbred på spil. Forsøg ikke at bruge tjenester fra ulovlige sælgere. Det fører aldrig til noget godt.

Regler for sikkert køb af Mysimba online

Salg af receptpligtig medicin online er muligt takket være en speciel algoritme til at afgive en ordre og få en læges råd. Hver kunde gennemgår en særlig undersøgelse på sælgers hjemmeside. Det tager cirka 3 minutter, men den opnåede information er nok til at vurdere indikationerne for brug af Mysimba. Spørgeskemaet studeres af en læge, der samarbejder med online platformen. Specialisten godkender købet, giver anbefalinger og udsteder en recept, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.

Hvis et onlineapotek tilbyder dig en anden bestillingsmekanisme, er dette højst sandsynligt en ulovlig sælger. Forlad denne side så hurtigt som muligt.

Køb effektive kosttilskud til vægttab

Mysimba: pris i Danmark

Mysimba er ikke det dyreste middel mod fedme. Du skal dog forberede dig på nogle økonomiske udgifter, da behandlingsforløbet varer mere end en måned. I Danmark er prisen på medicinen overkommelig. Du behøver ikke lede efter levering fra andre lande, såsom Tyskland eller Holland. Dette vil ikke give dig de forventede besparelser.

Mens du handler på et onlineapotek, kan du bemærke, at prisen på medicinen er lidt højere end på et almindeligt apotek. Skynd dig ikke at blive ked af det. Faktum er, at prisen inkluderer en konsultation med en læge og levering. Kureren bringer pakken til det sted, hvor det passer dig den næste hverdag.

Når du køber, så glem ikke måden at spare penge på. Patienter ignorerer det ofte og tror, at de betaler for meget. Du kan bestille den største pakke. Det koster naturligvis mere end en lille en. Men i forhold til en daglig dosis, vil du få en meget behagelig besparelse.

Hvordan man tager Mysimba vægttab piller

Vedligeholdelsesdosis af Mysimba (alias den maksimale dosis) er 2 tabletter 2 gange dagligt. Dette svarer til 360 mg bupropionhydrochlorid og 32 mg naltrexonhydrochlorid pr. dag. Vedligeholdelsesdosis bør startes gradvist. Brug denne ordning for at undgå at lave en fejl (det kan ændres af din læge):

UgeMorgen doseringAftendosering
11 tabletх
21 tablet1 tablet
32 tabletter1 tablet
42 tabletter2 tabletter

Behandlingens varighed afhænger af terapiforløbet. Producenten angiver ikke fristerne, men 16 uger efter behandlingsstart er det nødvendigt at foretage en vægtkontroltest. Du kan kun fortsætte med at tage pillerne, hvis du i løbet af denne periode ikke har tabt dig mindst 5 % af vægten.

Ingen kan give nøjagtige data om, hvor mange kilo en patient vil tabe sig under behandlingen. Data fra undersøgelser af virkningen af bupropion/naltrexon til vægttab er relevante for 56 ugers behandling. 17 % af forsøgspersonerne tabte mere end 10 % af deres vægt med et standard adfærdsmodifikationsprogram. Med mere intensiv adfærdsændring var antallet af dem, der tabte mere end 10 % af vægten, 30 %.

Disse data bekræfter endnu en gang vigtigheden af kost og fysisk aktivitet. Glem ikke, at bupropion/naltrexon supplerer, men ikke erstatter dem.

Kontraindikationer og bivirkninger

Disse piller har en stor liste over kontraindikationer. Sørg for at læse indlægssedlen for ikke at skade dit helbred. Blandt de mest alvorlige kontraindikationer er konvulsive lidelser, bulimi, anorexia nervosa, alvorlig leversvigt, en tumor i centralnervesystemet og nogle andre sygdomme.

Lægemidlet er beregnet til patienter over 18 år. Det bør ikke tages af patienter under 18 år og over 75 år.

Her er nogle af de bivirkninger, du kan opleve:

  • hovedpine;
  • kvalme, forstoppelse, opkastning;
  • angst, søvnløshed;
  • hjertebanken;
  • andre (se indlægssedlen).

Mysimba-alternativer: piller eller injektioner?

Skift ikke den medicin, som lægen har ordineret til dig på egen hånd. Selvom du mener, at andre tabletter minder meget om Mysimba, betyder det ikke, at de er udskiftelige.

Blandt tabletterne er Xenical (orlistat) også populær. Denne medicin er en hæmmer af gastrointestinale lipaser. Det reducerer optagelsen af fedt, der kommer fra mad. Det skaber også et energiunderskud og stimulerer brugen af fedtreserver. Som du kan se, har dette meget lidt at gøre med Mysimba. Du kan kun overveje Xenical (orlistat) som en alternativ behandling, hvis din læge fortæller dig det.

Til behandling af fedme anvendes injektioner af GLP-1-receptoragonister meget ofte. Dette kan være liraglutid (Saxenda) eller semaglutid (Wegovy). Hvis du er bange for at lave injektioner, er det bedre at foretrække tabletter. Denne faktor bør dog ikke være afgørende. Bupropion/naltrexon og GLP-1-agonister har en helt anden liste over kontraindikationer og bivirkninger. Du skal seriøst nærme dig valget af den medicin, der passer til dig, under hensyntagen til alle faktorer og risici.

Forumanmeldelse: Patientoplevelse

Patientanmeldelser synes at være ret positive. Der var dem, der stødte på stofintolerance, men i de fleste tilfælde taler forumdeltagere om terapiens tilstrækkelige effektivitet. Baser dog aldrig dit valg på oplysninger fra uofficielle kilder. Fora og sociale netværk er velegnede til at skabe et patientfællesskab, og ikke til at vælge behandling eller justere terapiforløbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.